Lundströms Bygg & Entreprenad

Hej.

Jag heter Johan Lundström och jag är 40 år och bosatt i Blågrindar utanför Aneby.
Min yrkesbana startade i Boden i början på 90 talet där jag jobbade med markanläggningar på ett företag som heter Hedströmsträdgård.
Efter det så blev jag anställd som snickare på WS bygg där jag arbetade mellan 1998 och 2007 med i huvudsak rot arbeten.
År 2001 så skaffade jag F-skattsedel och började på min fritid med stubbfräsning.
From år 2007 så slutade jag min anställning hos WS bygg och startade samtidigt Lundströms Bygg & Entreprenad.
Samma år anskaffade Göran Johansson (min kollega) en TMA bil som jag började köra samtidigt som jag fortfarande snickrade som under entreprenör åt olika byggfirmor i Aneby.
Under 2008 kom jag på att jag inte mådde speciellt bra av att arbeta med trä pga min pollen allergi. Det var då jag bestämde mig för att dra ned på snickerierna och börja inrikta mig på markarbeten och grävning.
Sedan 2010 till skrivandets stund har jag även varit utmärkningsansvarig , sökt och upprättat ta-planer samt kört TMA bil åt Sören Thyr AB vid broinspektioner i hela landet.
År 2013 köpte jag min första egna grävmaskin en IHI 18 NXT vilken jag i huvudsak använder till kabelfel samt mindre anläggningsjobb.
2015 så bytte jag bort min IHI 18 NXT till förmån för en något större maskin en Yanmar vio 25 med liknande utrustning . Målsättningen med bytet är att arbeta lite mer på hemma plan med husdräneringar och div anläggnings arbeten åt privatpersoner.  2016 införskaffades en Scania P 94 som är en 2 axlig krokbil som vi i första hand använder till kabelfelen men också sandar med i Aneby kommun åt Svevia. Vi kan även utföra mindre grus och jord transporter då vi har trafiktillstånd. På våren 2016 så inleddes ett samarbete med Joel Eklund . Joel kommer att i huvudsak att arbeta med mini grävaren och lastbilen men kommer också att vara en viktig resurs i Tma bilen.

Har ni några frågor kontakta mig gärna.

Johan Lundström
Lundströms Bygg och Entreprenad
Blågrindar Rosenhill 1
578 94 Aneby
Mobil 070-393 1987

 

 

 

Eller fyll i formuläret nedan

Namn (Obligatorisk)

Epost (Obligatorisk)

Ämne

Medelande